Новини и статии

всичко ново и интересно от света на обученията

Пет типа Home Office

Удобният тип

Няма начин да работите, но да останете в леглото? Много примамливо! Писането удобно на лаптопа по пижама е това, което мнозина си представят като почти райска работна среда. Но в това има риск: твърде лесно е да останете в комфортен режим. Положителният стрес е почти никакъв.

 Типът, който се грижи за тялото си

Преди денят наистина да започне, първо отиваме до тоалетната. Следващото изкушение вече дебне там. Защото, ако можете свободно да разделите времето, мозъкът е особено креативен с това. И това не свършва със собствената ви грижа за красотата: Но все пак измийте косата си, обръснете се старателно, накрая обработете ноктите си: тялото изведнъж призовава за основен ремонт.

Почистващият тип

Почистващият тип Home office  могат да изпеят песен за това: Апартаментът никога не е толкова чист, колкото е по време на активното обучение или онлайн работа! Ако сроковете за изпълнение на нещо наближават, винаги се появява важна задача в домакинството, която не търпи отлагане. Много от Home office работещите се чувстват по същия начин. Преди дори наистина да започнете, изведнъж ви притеснява нещо, което преди това не е имало значение.

Компютърният тип

Нещата наистина започват от бюрото! Защото интернет е неизчерпаем и безмилостен. Големи изкушения могат да бъдат намерени не само в областта на развлеченията но и в областта на търговията и поръчките. Всички тези реклами изникват по време на онлайн срещи или официални работни канали на комуникация. Интернет има решения и за това: специални онлайн продукти към браузъри, които блокират определени страници.

Както всички знаем, фиксираните почивки са важни, за да работим ефективно. За някои помага, например да правят 5-минутна почивка на всеки 50 минути.

Хранещият се тип

Работата от вкъщи може лесно да ви накара да се чувствате гладни. Чашата за кафе също е постоянно празна. Особено ако не правите достатъчно почивки, стомахът дори не нужно да е празен, така че останалата част от тялото вече е на път към хладилника. Така вие ​​се подлъгвате да направите нещо от съществено значение за оцеляването и наистина да не губите време.

Избягващи маневри: Не пазарувайте прекалено много и правете договорените почивки. Отиваш до хладилника така или иначе, защото е на път за тоалетната. Дори в него да няма нищо страхотно, винаги можете да се убедите в това.

За контакт с нас

гр. София, Ул. Николай Лилиев, 1421

  • dummy+ 359 (0) 2 421 90 47

  • dummy office@wifi-bg.bg

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин
© WIFI България 2024. Всички права запазени.