Новини и статии

всичко ново и интересно от света на обученията

Online Умения: неща, които можеш да научиш вкъщи

Ще мине известно време, преди нормалният ни живот да се върне. Много хора не успяват да научат нещо ново в тези времена. Ново умение освежава мозъчните клетки и създава мотивация - не само в работата, но и в личния живот. В тази публикация събрахме няколко неща, които можете да научите у дома без никакви проблеми. Какво ви трябва: Компютър или мобилен телефон, както и време и търпение.

Напредвай дигитално!

Всички използваме социални медии, търсачки и уебсайтове - но как наистина работи мрежата? В Google Digital Garage можете да гледате видеоклипове на някои цифрови теми и след това да тествате знанията си. Можете да използвате тези умения навсякъде, където са необходими кликвания и харесвания!

Медитирай в друго измерение!

С приложения като Breathe или Headspace наистина всеки може да се научи да медитира. Дори и да е трудно в началото: След няколко сесии ще се отпускате много по-бързо и ще се научите да бъдете по-насочени към себе си. Просто изпробвайте и намерете средата. Вече можете да подхождате към задачите си с по-голяма концентрация.

За контакт с нас

гр. София, Ул. Николай Лилиев, 1421

  • dummy+ 359 (0) 2 421 90 47

  • dummy office@wifi-bg.bg

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин
© WIFI България 2024. Всички права запазени.