За нас

ние сме част от най-голямата обучителна организация в Европа

About us

За WIFI

WIFI (Wirtschafts Förderungsinstitut) е обучителна организация, част от Стопанската камара на Австрия, създадена преди повече от 70 години и един от най-големите обучителни институти не само в Австрия, но и в Европа чрез международната си мрежа - WIFI International Network.

WIFI е на-добрият доставчик на обучения за възрастни в Европа- от професионални обучения и допълнително образование до специфични социални компетенции, необходими във всеки Бизнес.

WIFI България

WIFI е на българския пазар от началото на 2008г. и предлага обучения във всички възможни направления и професионални нива – от работници, които се нуждаят от конкретни професионални знания до мениджъри с потребност от специфични социални компетенции.

Всяко обучение на WIFI завършва със сертификат, който е признат в цяла Европа. Поради непосредствената близост на WIFI с Бизнеса, придобитите сертификати са признати от Бизнес общността както на национално, така и на интернационално ниво.

За много от курсовете си WIFI България се придържа и към ISO изискванията за придобиване на международни сертификати и  WIFI-Дипломи, които се издават в кооперация с известни международни партньори и са разпознаваеми от съответните специализирани институти, асоциации и организации.

WIFI e номер 1 в Европа

WIFI обхваща 300 000 клиенти годишно, 30 000 различни семинари и курсове на година, в 9 регионални WIFI представителства и повече от 11 международни представителства WIFI в Европа

WIFI е и Институт за икономическо развитие, защото

  • предоставя на икономиката ноу-хау, което е от огромно значение в практиката
  • служи като платформа и посредник на знанието – посредством иновативни програми се осъществява международен трансфер на знания: курсове, програми и академии
  • действа като търсен партньор за всички компании представители на Бизнеса- независимо дали става въпрос за теми, свързани с управлението и иновациите, корпоративно управление или предприемачество
  • доставя високо качество на обучението подсигурено от експерти, тренери и специалисти от целия образователен и Бизнес сектор в Европа- мрежа от 30 000 активни тренери
  • постоянно разработва нови обучителни програми и продукти, които се търсят на пазара във всички области - от езици до технологии.
  • 20 процента от WIFI палитрата на курсoве е новоразработена всяка година и съобразена с нуждите на икономиката.Това включва все повече адаптирани предложения за компании, така наречените вътрешни курсове за обучение, специално пригодени пакети за квалификация и развитие на персонала.
  • е партньор на редица обучителни институти и образователни институции в Австрия и Европа.

НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

Като част от ВИФИ Австрия ние се гордеем с нашите общи международни успехи
ГОДИНИ ОПИТ
0
ДЪРЖАВИ
0
ТРЕНЕРИ
0
ОБУЧЕНИ
0
maxresdefault.jpg

Малко за WIFI по света

WIFI International Network

Ние имаме представителства в страните- Австрия, България, Румъния, Полша, Унгария, Хърватска, Македония, Чехия, Словакия, Словения, Албания, за които поддържа екип от повече от 30 хиляди висококвалифицирани и международно сертифицирани тренери.

За контакт с нас

гр. София, Ул. Николай Лилиев, 1421

  • dummy+ 359 (0) 2 421 90 47

  • dummy office@wifi-bg.bg

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин
© WIFI България 2024. Всички права запазени.