Курсове

разгледайте нашия каталог с курсове, които предлагаме

Управление на времето: 2024

Управлявайте успешно вашето време сега!
Начин на провеждане: Присъствен
Продължителност: 1 ден
Дати на провеждане: предстоят нови дати
от 09.00 - 17.00ч.
Цена за участие:180,00 лв
Описание

Изпитвате ли затруднения да управлявате времето си ефективно?

Чувствате ли се претоварени и изпитвате затруднения при изпълнението на задачи навреме?

Често ли отлагате задачи?

Срещате ли несигурност в избора на най-добрият подход за приоритизиране на задачи?

Имате ли проблеми с балансирането на работа, лични и други отговорности?

Използвате ли различни подходи ‘на парче’ с частичен успех?

Смятате ли, че цялостен и систематичен подход за управление на времето, задачите и приоритетите може да ви бъде полезен?

Имате ли съмнения, че управлявате ангажиментите и фокуса си оптимално?

Тренингът Управление на времето: 2024” е предназначен да осигури цялостно и интерактивно обучение за професионалисти, които искат да увеличат максимално продуктивността си и да овладеят нивата на натовареност.

Съдържанието интегрира принципите и достиженията на част от най-актуалните методологии в областта и е насочено да предостави на участниците практически инструменти и техники, чрез които реално да подобрят управлението на времето и ангажиментите си.

Една от ключовите цели на тренинга и методологията е участниците да придобият умения за освождаване на собствени ресурси за повишаване на личното удовлетворение – както чрез повишаване ефективността, така и чрез подобряване на управлението на ангажиментите и стреса.

Програмата включва комбинация от системи за управление и приоритизиране, индивидуални и групови практически упражнения, както и работа по казуси и дискусии.

Независимо дали искате устойчиво да управлявате и систематизирате работните си процеси, да управлявате множество проекти едновременно или просто да повишите цялостната си ефективност, този тренинг ще ви предостави практическите методи, от които се нуждаете, за да изведете продуктивността и удовлетвореността си на следващото ниво.

Тренингът Управление на времето: 2024” е най-подходящ за хора, които се стремят да подобрят своята продуктивност и ефективност в професионалния и личния си живот.

Съдържанието е структурирано така, че да отговори на нуждите на хора, които искат да рационализират и систематизират работните си процеси, да приоритизират задачите си и да управляват времето и ангажиментите си по-ефективно.

ЦЕЛЕВА ГРУПА

Дизайнът на курса е насочен към всички, които искат да:

  • оптимизират представянето и резултатите си
  • да подобрят способностите си за управление на фокуса
  • да управляват по-ефективно енергията и ангажиментите си
  • да развиват практически умения за разбиране и управление на личната енергия и време като ключов критерии за удовлетворение
  • да създадат още по-положителен и продуктивен емоционален климат около себе си
  • да отключат и впрегнат допълнителен потенциал и ресурси
  • както и за всички, които водят екип, компания или себе си и смятат, че развитието е постоянен процес.

СЪДЪРЖАНИЕ

 • Програмата включва някои от най-актуалните методологии и практически инструменти за подобряване на управлението на времето, фокуса и ангажиментите
 • Ключова цел е придобиването на умения за повишаване на личното удовлетворение чрез повишаване на ефективността и подобряване на управлението на стреса
 • Тренингът включва практически приложими системи за управление и приоритизиране, индивидуални и групови практически упражнения, работа по казуси и дискусии

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

1 ден

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Тренинг център на WIFI България

 

Image

Александър Балабанов

Корпоративен треньор, автор, лектор и водещ на събития както в България, така и в цяла Европа. Специализирал е в международни програми за обучители и бизнес треньори в Унгария, Кипър, Румъния, Великобритания и Португалия, както и ежегодни международни проекти и форуми.

В работата си следва интердисциплинарен подход, който разглежда най-актуалните достижения както в бизнес практиката, така и в научния свят.

Тренинг моделът, който прилага е интерактивен и се изгражда върху въвличането и ангажирането на аудиторията в процеса, за разлика от инертното консумиране на информация. Така посредством „учене чрез преживяване“ участниците се превръщат в активен и динамичен елемент от процеса, а не просто пасивен зрител. Този подход гарантира дълготрайни и устойчиви резултати, като създава и една стимулираща и приятна учебна среда.

За контакт с нас

гр. София, Ул. Николай Лилиев, 1421

 • dummy+ 359 (0) 2 421 90 47

 • dummy office@wifi-bg.bg

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин
© WIFI България 2024. Всички права запазени.